Εκδηλώσεις

 
 
 
 
18-01-2020: Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου στην κοπή πίτας του ΠΑΣΙΠΣ
 
Σε μια κατάμεστη αίθουσα, σε απόλυτα ζεστό κλίμα, παρά το εξωτερικό κρύο, και με άκρως ευχάριστη διάθεση πάνω από 100 μέλη του ΠΑΣΙΠΣ και της ΠΟΣΙΠΣ, καθώς και επίσημοι φορείς έδωσαν το περασμένο Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020, το παρών στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου. Στο φιλόξενο εστιατόριο Acropol, στη γειτονιά των Θεών, την Πλάκα, συνοδεία ζωντανής μουσικής, τα μέλη του συλλόγου μας είχαν την ευκαιρία να βρεθούν για μια ακόμα φορά από κοντά, να ανταλλάξουν ευχές για τον καινούριο χρόνο, απολαμβάνοντας το πλούσιο μενού μαζί με κρασί.

Κοντά στον σύλλογο σε αυτή την πρώτη εκδήλωση της χρονιάς αλλά και της δεκαετίας που μπήκε πριν από λίγες ημέρες ήταν η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δρ. Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία στον χαιρετισμό που απηύθυνε, έδωσε ρητή διαβεβαίωση ότι θα συνεχιστεί το Πρόγραμμα ‘’Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής’’ .

Στην κοπή πίτας του ΠΑΣΙΠΣ παρευρέθηκαν, επίσης, η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής, αρμόδιος για θέματα Παιδείας Μπάμπης Αλεξανδράτος, ο Β΄Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Νίκος Κογιουμτζής, αλλά και ο Αναπληρωτής καθηγητής Εκπαιδευτικής Πολιτικής και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θωμάς Μπάκας.
 
 
 
 
 
 
 
3/11/2019 - Έκτακτη Γενική Συνέλευση ΠΑΣΙΠΣ
 
30/09/2019 - Η Πρόεδρος του ΠΑΣΙΠΣ Μίνα Καστανιά στην Επιτροπή Ισότητας και δικαιωμάτων της Βουλής για τα θέματα της Προσχολικής Αγωγής
 
Απολογισμός και Φωτογραφικό Υλικό από το εκπαιδευτικό ταξίδι του ΠΑΣΙΠΣ στη Γάνδη
 
Επιμορφωτική Ημερίδα ΠΑΣΙΠΣ στο Μουσείο της Ακρόπολης