Αγαπητά Μέλη,

Ως Διοικητικό Συμβούλιο ομόφωνα αποφασίσαμε να αποφύγουμε σε περιόδους πολλών υποχρεώσεων (Μάιο και Σεπτέμβριο 2013) να σας καλέσουμε σε Γεν. Συνελεύσεις για τους κάτωθι λόγους:

 1. Θέλαμε να λύσουμε πρώτα το πρόβλημα «ΣΥΣΤΕΓΑΖΟΜΕΝΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ»
 2. Από τις 18 Φεβρουαρίου 2013 μέχρι και σήμερα είμαστε σε τακτική επικοινωνία με τη Διεύθυνση Πρόνοιας του Υπουργείου Εργασίας για την αναθεώρηση της Υ/Α 2808/97 (θεσμικό πλαίσιο Ίδρυσης & λειτουργίας Ιδ. Παιδικών Σταθμών).
 3. Δώσαμε προτεραιότητα στην Ίδρυση Τοπικών Τμημάτων της Π.Ο.Σ.Ι.Π.Σ. στην Περιφέρεια. (Αυτά γίνονται όταν δεν υπάρχουν περισσότεροι από 20 Ιδιωτικοί Παιδικοί Σταθμοί σε μία Περιφέρεια, προκειμένου να ιδρύσουν Σύλλογο).
 4. Στηρίξαμε την οργάνωση πέντε ημερίδων σε αντίστοιχες Περιφέρειες τις οποίες και παρακολουθήσαμε από κοντά.
 5. Προγραμματίσαμε κι άλλες δράσεις, όπως:
 • Κοινωνική δράση «Τα παιδιά νοιάζονται»
 • Έκδοση ημερολογίου 2014
 • Πρόγραμμα ΕΣΠΑ και ό,τι σημαίνει αυτό.
 • Σεμινάρια ΛΑΕΚ
 • Σεμινάριο ΕΦΕΤ
 • Πολιτιστική δράση με τον φορέα «ΔΙΑΖΩΜΑ»
 • Καταγγελίες στον Εισαγγελέα για τη λειτουργία παράνομων Παιδικών Σταθμών και Παιδοτόπων.

Όλα αυτά τα θεωρήσαμε ως επιτακτική ανάγκη να δώσουμε προτεραιότητα από το να σας ταλαιπωρούμε χωρίς ουσιαστικό λόγο με το δεδομένο ότι όλα ήταν σε εξέλιξη. Φυσικά οι ανακοινώσεις ήταν συχνές για τη δική σας ενημέρωση σε όλα τα επίπεδα.

Αυτά τα γράφουμε όχι για να δικαιολογηθούμε, αλλά για να σας ενημερώσουμε. Όπως γνωρίζετε ο ΠΑΣΙΠΣ λειτουργεί με σχεδιασμό, προγραμματισμό, οργάνωση και σοβαρότητα.

 1. Ερχόμαστε τώρα στο σήμερα. Όπως γνωρίζετε από προηγούμενη ανακοίνωσή μας στις

15 Μαρτίου 2014, 10:00-14:00

σας καλούμε σε Τακτική Γενική Συνέλευση, όπως ορίζει το Καταστατικό μας (άρθρο 12), στο ξενοδοχείο Metropolitan (πρώην Χανδρή) απέναντι από το Πλανητάριο.

Την Ημερήσια Διάταξη και τρέχουσες πληροφορίες θα πάρετε μετά τις 5-3-2014 και αφού συνεδριάσει το Δ.Σ. στις 4.3.2014.

Αυτά που θέλουμε να υπογραμμίσουμε σήμερα είναι τα εξής:

α) Αν πιστεύετε στην αναγκαιότητα του Συλλόγου ΠΡΕΠΕΙ να το αποδείξετε με την παρουσία σας στη Γενική Συνέλευση.

β) Θα δοθούν πολλές λεπτομέρειες για όλες τις εξελίξεις τις οποίες δεν πρέπει να αγνοείτε. Τονίζουμε για λόγους τακτικής ότι δεν θα κυκλοφορήσουν ανακοινώσεις καθ’ ότι οι διαπραγματεύσεις που κάνει το Δ.Σ. σε διάφορα αντικείμενα συνεχίζονται.

γ) Όσα μέλη από την Περιφέρεια έχετε δηλώσει συμμετοχή στο φοροτεχνικό σεμινάριο και θέλετε να παρευρεθείτε και στη Γενική Συνέλευση μπορείτε να διανυκτερεύσετε στο ξενοδοχείο «Metropolitan».

Εμείς ζητήσαμε και πετύχαμε μειωμένες τιμές για το μονόκλινο 90 € και για το δίκλινο 100 €!! Στις τιμές αυτές περιλαμβάνονται: α) πρωινό & β) όλοι οι φόροι.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε Hotel Metropolitan: 210-9471000, fax: 210 -9471010

 1. Τα ημερολόγια του 2014 τα στείλαμε έγκαιρα σε όλα τα Δ.Σ. των Συλλόγων της Περιφέρειας, προκειμένου να τα μοιράσουν στα Μέλη τους με πρώτη ευκαιρία. Η Αττική θα τα παραλάβει την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης. Όποιος δεν έλθει και εφόσον δεν έχουν εξαντληθεί να φροντίσει να το πάρει από το γραφείο του ΠΑΣΙΠΣ ημέρες και ώρες λειτουργίας του.
 2. Ο/Η τυχερός/ή του φλουριού της πίτας που θα μοιράσουμε στη Γ.Σ. δικαιούται μία διανυκτέρευση στην όμορφη Δημητσάνα, Αρκαδίας μέσα στο 2014 για δύο άτομα στο πανέμορφο ξενοδοχείο «Μέθεξις» (www.methexis-hotel.gr).
 3. Αν κάποιος πρέπει να αναθεωρήσει την άδειά του για οποιοδήποτε λόγο να περιμένει γιατί οι νέες προϋποθέσεις θα είναι πολύ πιο ευνοϊκές από αυτές που ισχύουν σήμερα.
 4. Αν κάποιος Δήμος σας πιέζει για αναθεώρηση της άδειάς σας με αιτία την συστέγαση με νηπιαγωγείο υπαγόμενο στο Υπ. Παιδείας, να μην το δεχθείτε και να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 5. Για όλους εμάς που ασχολούμαστε ενεργά

ΣΥΛΛΟΓΟΣ σημαίνει ΔΙΑΛΟΓΟΣ

ΔΙΑΛΟΓΟΣ σημαίνει ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ σημαίνει ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Μη στερείτε από τον εαυτό σας το δικαίωμα να έχετε άποψη και να την υποστηρίζετε δημόσια.

Μην αφήνετε κανένα Δ.Σ. να αποφασίζει για εσάς αν δεν συμφωνείτε με τις πράξεις του, γιατί αυτές δεσμεύουν κι εσάς.

Η ομοφωνία και η πλειοψηφία δυναμώνουν την διαπραγματευτική ικανότητα του Δ.Σ. με τους αρμόδιους,

Τελικά η παρουσία σας μας δίνει κουράγιο να παλεύουμε για τα συμφέροντα όλων.

Το περιεχόμενο είναι περιορισμένο μόνο στα μέλη μας. Αν είστε ήδη μέλος παρακαλούμε συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.

Existing Users Log In